Oktay Usta'nın kaşarlı omlet tarifini duyduğumda, hemen denemek istedim. Yumurtaları çırpma aşaması oldukça eğlenceli ve tavada pişirme süreci de sabırsızlıkla beklememi sağladı. Kaşar peynirinin erimesi için omletin kapağını kapatmanın ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Sizce hangi garnitürlerle süslemek daha iyi olur? Maydanoz mu yoksa domates dilimleri mi? Ayrıca, ekstra malzemeler ekleyerek omleti daha da zenginleştirmek için neler önerirsiniz?
Oktay Usta'nın kaşarlı omlet tarifini duyduğumda, hemen denemek istedim. Yumurtaları çırpma aşaması oldukça eğlenceli ve tavada pişirme süreci de sabırsızlıkla beklememi sağladı. Kaşar peynirinin erimesi için omletin kapağını kapatmanın ne kadar etkili olduğunu merak ediyorum. Sizce hangi garnitürlerle süslemek daha iyi olur? Maydanoz mu yoksa domates dilimleri mi? Ayrıca, ekstra malzemeler ekleyerek omleti daha da zenginleştirmek için neler önerirsiniz?
Cevap yaz